COLDISEPT SILVERNANO SPREJ ZAGRLO

Tip artikla: Sprej

Proizvođač: Bern, Switzerland

Uvoznik: AlpenPharm

Pakovanje: 20ml

Sastav: Vodeni rastvor mineralnih soli natrijuma, kalijuma, kalcijuma, ulje peperminta, nanočestice srebra.

Način upotrebe: Koristite 3-4 puta na dan u zavisnosti od individualnih potreba. Može se koristiti i duži vremenski period bez rizika od zavisnosti, neželjenih efekata ili komplikacija.

Namena proizvoda: Medicinsko sredstvo u obliku spreja za podršku u lečenju i prevenciji upala grla uzrokovanih bakterijskim i virusnim infekcijama.
Coldisept NanoSilver sprej za grlo stvara zaštitni sloj u obliku gela na sluznici grla čime ga štiti od fizičkih, hemijskih, bioloških uticaja i ograničava rast bakterija.
Coldisept NanoSilver sprej za grlo doprinosi smanjenju osećaja nelagodnosti vlaženjem suve sluznice grla, time vidno smanjujući simptome upale kao što su bol i peckanje. Primena spreja stvara zaštitni sloj koji štiti sluznicu usta i grla od bakterija i virusa.

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

975,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!