PROPOMEL KAPI ZA DECU

Pakovanje: 30ml

Sastav: Standardizovani hidroglicerinski ekstrakt propolisa.

Način upotrebe: Za internu upotrebu: 3 puta dnevno popiti 10-15 kapi rastvorenih u pola čaše vode ili nakapati na kocku šećera ili kašičicu meda i lagano otopiti u ustima. Za ispiranje usta i grla: 3-4 puta dnevno isprati usta sa 10-20 kapi rastvorenih u pola čaše vode.

Namena proizvoda: Propomel kapi za decu sadrže ekstrakt propolisa i preporučuje se njihova primena kod infekcija gornjih disajnih puteva, prehlade, gripa i drugih stanja praćenih povišenom temperaturom i malaksalošću. Preparat je namenjen pre svega deci, ali i odraslim osobama koje iz određenih razloga ne mogu unositi alkoholne (etanolne) rastvore propolisa. Propolis povoljno deluje na jačanje imuniteta i odbrambene sposobnosti organizma, može se koristiti preventivno ili u stanjima iscrpljenosti i infekcija.
Ne sadrži alkohol.

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

375,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!