Opšti podaci o prodavcu

Pun naziv: Apotekarska ustanova Jugofarm
Adresa: Radnička B4 lokal 2, 16000 Leskovac
PIB: 100410805
MB: 06597882
Tel: 060/700-81-72
Email: [email protected]

O nama

Zdravstvena ustanova apoteka Hygiea osnovana je 1989. godine sa sedištem u Leskovcu. Osnivač zdravstvene ustanove je Milivoje Milićević.

12.11.2004. godine, Zdravstvena ustanova apoteka Hygiea dobija novi naziv ,,Jugofarm”.

Prva apoteka otvorena je na Niškoj ulici u sklopu lokala zelene pijace, sledeća apoteka otvorena je u ulici Svetozara Markovića u blizini zdravstvenog centra i doma zdravlja. Posle par godina otvorena je apoteka u Beogradu na Crvenom krstu, a zatim i u Nišu, naselje Durlan. Apoteka sa zelene pijace preseljena je u Radničkom naselju u ul. Radnička B4/lokal 2. posle 2000-te godine prvo je zatvorena apoteka u Beogradu, zatim u Nišu i u ul. Svetozara Markovića u Leskovcu.

Apoteka u Radničkoj ulici nastavila je da radi do današnjeg dana, a 2015-te godine otvorena je još jedna apoteka u sklopu Jugofarma u ul. Stanoja Glavaša 32F.

Kada je preminuo vlasnik i direktor Milivoje Milićević, Z.U Jugofarm nasledio je Milorad Milićević, a za direktora imenovan je dipl.farm. Predrag Milićević.

U apoteci radi stručan tim farmaceuta i tehničara, koji osim pripreme i izdavanja lekova gradjanima, pružaju i sve potrebne informacije vezane za lekove i daju savete o upotrebi medicinskih sredstava. Sa osobljem se radi kontinuirana edukacija kroz seminare, koje organizuju različita lekarska i farmaceutska udruženja, farmaceutska komora, fakulteti i dr. ustanove. Time obezbedjujemo podizanje kvaliteta zdravstvene usluge u našoj zdravstvenoj ustanovi.

Našim sugradjanima, komšijama i saradnicima omogućavamo da kroz česte akcije za veliki broj preparata, ostvare uštedu u svom budžetu. Akcije koje organizujemo su kontinuirane u trajanju od jednog ili dva meseca, nakon čega se menjaju proizvodi koji su na akciji. Česte su promocije novih proizvoda i edukacije stanovništva o njihovoj nameni, svojstvima i upotrebi.

Naša ustanova i svojom karticom zdravlja stimuliše verne i stalne kupce, kojom ostvaruju dodatne popuste u našoj zdravstvenoj ustanovi. Radi poboljšanja informisanosti o zdravstvenoj ustanovi i uslugama koje ona pruža, štampaju se flajeri, plakati, rade se promocije preko Facebook stranice, a informacije se mogu naći i putem sajta Z.U.A Jugofarm. Na ovaj način omogućavamo svim vernim i potencijalnim kupcima informacije o našim aktivnostima, uslugama i proizvodima, koji doprinose našim kupcima da na što efikasniji način ostvare njima potrebnu zdravstvenu zaštitu.

ZU Apoteka ,,Jugofarm” Vam nudi:

  • Izdavanje lekova na recept
  • Izdavanje lekova na vojne recepte
  • Izdavanje kartice zdravlja
  • Savete farmaceuta
  • Promocije novih proizvoda
  • Proizvode na akciji u saradnji sa dobavljačima

Zdravstvena ustanova uspešno saradjuje sa svim fabrikama, veleprodajama, udruženjima zdravstvenih ustanova, farmaceutskom komorom i drugim zdravstvenim subjektima.