NURONORM TABLETE

Kategorije: ,

Pakovanje: 20 tableta

Sastav: Alfa lipoinska kiselina 600mg , L-karnozin 175 mg, Zn i kompleks vitamina B grupe.

Način upotrebe: Preporučena doza je jedna tableta dnevno pre jela.

Namena proizvoda:
Zbog različite farmakokinetike sastojaka tableta Nuronorm-a je proizvedena po jedinstvenoj tehnologiji dvoslojne tablete sa brzim i modifikovanim oslobadjanjem. Time su omogućeni najbolja bioraspoloživost svih aktivnih komponenata i duže održavanje terapijske koncentracije alfa lipoinske kiseline. Nuronorm deluje antioksidativno, antiinflamatorno, metabolički, analgetski, i ispoljava direktno dejstvo na periferni nerv i mikrocirkulaciju. Potvrdjeno u kliničkim studijama.
Primena Nuronorm tableta omogućava trenutno olakšanje od simptoma bola, peckanja, žarenja i paljenja i omogućava dugotrajno poboljšanje jer se sastojci oslobađaju produženo i deluju na sam uzrok nastanka oštećenja nerava.

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

2.050,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!