OLIGOGAL Cr KAPSULE

Pakovanje: 30 kapsula

Sastav: Hrom.

Način upotrebe: Dijabetičari i potencijalni dijabetičari: 2 puta dnevno, ujutru i uveče, po 1 kapsulu, pre jela. Gojazne osobe, sportisti, srčani bolesnici i osobe sa neodgovarajućom ishranom: 1 kapsula dnevno, pre jela.

Namena proizvoda: Hrom je esencijalni mineral, koji spada u mikroelemente jer se u organizmu nalazi u maloj količini i neophodan je za normalno funkcionisanje čovekovog organizma. Hrom stimuliše aktivnost enzima koji učestvuju u metabolizmu ugljenih hidrata, masti, holesterola i proteina. Najznačajnija uloga hroma je u poboljšanju dejstva insulina (povećava se broj i osetljivost insulinskih receptora) i održavanju normalnog nivoa šećera u krvi.

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

468,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!