LITOREX KAPSULE

Kategorija:

Tip artikla: Kapsula

Proizvođač: Naturalab

Uvoznik: Republika Srbija

Pakovanje: 30 kapsula

Sastav: uvi ekstrakt herbe Phyllanthus niruri, Magnezijum, Hijaluronska kiselina, Vitamin B6.

Način upotrebe: Jednom dnevno popiti jednu kapsulu sa dosta tečnosti, najbolje ujutru posle obroka. Preporučuje se povećano uzimanje tečnosti u toku uzimanja ovog proizvoda. Proizvod uzimati redovno u intervalu do tri meseca.

Namena proizvoda: Litorex je dijetetski suplement koji koji zahvaljujući svojim sastojcima efikasno deluje u sprečavanju kamena u mokraćnom sistemu i podstiče rad bubrega.
Litorex deluje inhibitorno na stvaranje kalkulusa (kamenaca) u bubregu i mokraćnim kanalima. Dokazano eliminiše kalkuluse i kristale soli iz urinarnog trakta (oksalati, urati, fosfati, karbonati) i uspešno doprinosi smanjenju simptoma urolitijaze. Ima znatno diuretsko dejstvo i deluje regenerativno na epitel urotrakta.
Litorex je indikovan kod svih pacijenata koji su skloni stvaranju bubrežnog kalkulusa, urolitijaze (prekomerno stvaranje soli u bubrezima) i preventivno nakon uklanjanja kamena iz urinarnog trakta.
Litorex ima i spazmolitičko dejstvo na urinarni trakt, pa time doprinosi smanjenju spazma mokraćnog trakta, smanjenju bolova i olakšanoj eliminaciji bubrežnih kamenaca.

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

1.920,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!