FERRO C Sirup 200m

Šifra proizvoda: 9486 Kategorija:

Pakovanje: 200 ml.

Sastav: - gvožđe- glukonat (organsko gvožđe); - esencijalni mikroelementi (cink, bakar, vitamin B12; - biljni ekstrakti (kamilica i acerola, tzv. američka višnja, izuzetan prirodni izvor vitamina C).

Način upotrebe: Za uzrast od 1 do 3 godine: 1 supena (15ml) kašika dnevno. Za uzrast od 3 do 12 godina: 1 supena (15ml) kašika 1 do 2x dnevno. Ferro C sirup je preporučljivo uzimati u kontinuitetu 3 meseca. Pre upotrebe promućkati!

Namena proizvoda: FERRO C sirup – prva pomoć i pravi izbor sirupa u slučaju anemije!
Anemija u dečjem uzrastu je česta pojava, podaci govore da 40% dece pati od malokrvnosti. Anemična deca su bleda i malaksala, a novorođenčad i odojčad slabije napreduju. Tkiva anemičnog deteta dobijaju manje kiseonika, pa je potrebno da se ovaj problem što pre rešava.
Ukoliko biohemijska i hematološka ispitivanja pokazuju da su referentne vrednosti krvne slike loše, neophodno je preduzeti – primeniti suplementaciju gvožđem . U tu svrhu se deci najčešće, kao najpogodniji oblik, daju sirupi sa gvožđem da bi se podigla koncentracija hemoglobina do potrebnog nivoa. Međutim, vrlo je važno u kom obliku je gvožđe prisutno u preparatu, jer od toga zavisi njegovo iskorišćenje u organizmu. Poželjno je da bude u obliku glukonata (gvožđe-glukonat), koji je organski kompleks, te se u tom obliku bolje resorbuje i veća mu je iskoristljivost. Vrlo je važno znati da nakon korekcije malokrvnosti treba još najmanje 2 meseca nastaviti sa davanjem preparata gvožđa da bi se popunile njegove rezerve u organizmu, jer u suprotnom opet može doći do pojave anemije.
FERRO C sirup je prijatnog ukusa i originalnog, potpuno prirodnog sastava jer sadrži kombinaciju gvožđe- glukonat kompleksa(organsko gvožđe), esencijalnih mikroelemenata (cinka, bakra, vitamina B12) i biljnih ekstrakata (kamilica i acerola, tropska biljka koja je izuzetan prirodni izvor vitamina C). Zbog svog prirodnog sastava i originalne formulacije bezbedan je za upotrebu i u dužem vremenskom period, ne izaziva mučninu, ne boji zube, te je, osim za stariju decu, naročito pogodan za primenu u dečjem uzrastu od 1 godine života. Ferro C sirup nadoknađuje i reguliše deficit gvožđa, poboljšava krvnu sliku.

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

969,97 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!