U sezoni promenjljivog i prelaznog vremena, imunitet nam slabi i podložniji smo prehladi, virusima i infekcijama. Prvi na udaru su disajni organi, a kašalj je simptom koji se najčešće javlja.

Virusi su u 90% slučajeva uzročnici infekcije disajnih puteva koja počinje osećajem grebanja u grlu i ukoliko se na vreme ne reaguje, virusi prodiru do bronhija. Sve ovo dovodi do povećane produkcije sluzi koja se zadržava u bronhijama i predstavlja osnovu za dalje razmnožavanje virusa i bakterija.

Kašalj, osim što predstavlja zdravstveni problem, najčešće predstavlja nelagodnost i otežava obavljanje svakodnevnih aktivnosti, a može da ometa i miran san. Može potrajati nedeljama i potpuno iscrpeti organizam, zato kašalj ne treba zanemariti!

Pouzdano i efikasno rešenje za sve vrste kašlja može biti upravo linija biljnih sirupa – Bronhoklir sirupi.

Bronhoklir sirup beli slez – za suv kašalj

Ekstrakti belog sleza i kamilice ublažavaju suv i iscrpljujuć kašalj. Primenjuje se kada ne postoji sluz u disajnim putevima, već samo uporni nadražaj na kašalj.

Bronhoklir sirup jagorčevina i timijan – za produktivan kašalj

Kombinacija jagorčevine, timijana i ehinacee pomaže kod tegoba produktivnog kašlja i pada imuniteta. Primenjuje se u slučaju kada postoji teškoća u iskašljavanju guste sluzi iz disajnih puteva.

I jedinstven – Bronhoklir sirup za pušače
Jedinstvena kombinacija ekstrakta jagorčevine i timijana, obogaćena vitaminima A, E i C, medom, propolisom i ehinaceom, posebno je osmišljena za probleme hroničnog pušačkog kašlja i poboljšanje imunog sistema pušača. Smiruje nadražaj na kašalj, olakšava iskašljavanje, širi disajne puteve i deluje antimikrobno i antioksidansno.

Bronhoklirsyrups® se pored pakovanja u bočicama, mogu naći i u praktičnom pakovanju u kesicama od 5 ml, što omogućava komfornije doziranje i primenu.

Kesice sirupa možete staviti u torbu bez bojazni da će se prosuti ili ulepiti vam sadržaj torbe ili džepa, a kada dođe vreme da svoju dozu popijete – ništa lakše: otcepite vrh kesice i sadržaj ispraznite u ustima.

STOP KAŠLJU!

Uz Bronhoklir sirupe moći ćete jasno i glasno da kažete – STOP KAŠLJU!