Magnevital Direct MG+ZN A20

Pakovanje: 20 kesica

Sastav: magnezijum (magnezijum-oksid), vitamin C (L-askorbinska kiselina), cink (cink-citrat), vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid), vitamin B1 (tiamin-mononitrat), vitamin B12 (cijanokobalamin)

Način upotrebe: Jednom dnevno sadržaj kesice rastopiti direktno u ustima.

Namena proizvoda: Magnevital Direct, prašak za direktnu primenu sadrži optimalan odnos magnezijuma, cinka, vitamina B1, B6, B12 i vitamina C. Doprinosi smanjenju osećaja umora i iscrpljenosti, pravilnom funkcionisanju mišićnog, nervnog i imunskog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Proizvod je prijatnog ukusa, obogaćen aromom grejpa. Ne sadrži šećer i gluten. Kao zaslađivači su korišćeni: sorbitol, sukraloza i neohesperidin DC, pa ga mogu bezbedno koristiti i dijabetičari.

Doprinosi:
- smanjenju osećaja umora i iscrpljenosti
- normalnoj funkciji imunskog sistema
- normalnoj funkciji mišićnog sistema
- normalnom funkcionisanju nervnog sistema
- zaštiti ćelija od oksidativnog stresa

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

250,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!