20%

BioKrill Active ulje

Sastav: fosfolipide kril-a: 225 mg; omega 3 masne kiseline: 125 mg (EPA 60 mg, DHA 35 mg); holin: 22,5 mg; astaksantin: 55 µg;

Način upotrebe: 2 kapsule (1000 mg kril ulja) dnevno, uzeti sa čašom vode.

Namena proizvoda: Kril ulje je bogat izvor dugo-lančanih polinezasićenih masnih kiselina i moćnog prirodnog antioksidansa – astaksantina.

Omega 3 masne kiseline su koncentrisane polinezasićene masne kiseline u obliku fosfolipida, što rezultira njihovim boljim iskorišćenjem. Omega 3 masne kiseline štite od pojave mnogih bolesti. Oni smanjuju ukupan nivo holesterola kao i LDL frakciju (loš holesterol), a povećavaju HDL frakciju (dobar holesterol). Povećan nivo lipida u krvi odgovoran je za nastanak srčanih oboljenja i ateroskleroze. Omega 3 masne kiseline imaju anti-inflamatorno dejstvo i efekat na kognitivne funkcije.

Astaksantin je moćan antioksidans (mnogo jači od vitamina E i koenzima Q10) koji štiti nezasićene masne kiseline od dejstva slobodnih radikala i tako štiti organizam od ateroskleroze.

1.417,68 RSD 1.134,14 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.