ČAJ OD UVE

Kategorija:

Pakovanje: 90gr

Sastav: List medvežeg grožđa, herba sitnice, herba rastavića, list peršuna, list breze, koren zečjeg trna.

Način upotrebe: Supenu kašiku čajne mešavine preliti sa 250ml ključale vode, sud poklopiti i ostaviti da stoji 10-15 minuta, zatim procediti. Piti 2-3 puta dnevno po šolju toplog čaja.

Namena proizvoda:
Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav UVIN Čajne mešavine povoljno deluju na izmokravanje, čime se ne remeti balans elektrolita. Takođe, prisutni aktivni sastojci pokazuju i antimikrobni efekat (čime deluju na uzročnike urinarnih infekcija) a svojim spazmolitičnim dejstvom ublažavaju grčeve i bolove izazvane upalom sluzokože mokraćnih kanala.

Upotreba UVIN Čajne mešavine preporučuje se: za olakšanje izmokravanja i ublažavanje bolova i grčeva prisutih kod upale mokraćnih kanala i bešike.

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

509,99 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!