MULTILAC BABY KESICE

Šifra proizvoda: 21850 Kategorija:

Pakovanje: 10 kesica.

Način upotrebe: Deca starosti 4 meseca i starija: 1 kesica dnevno. Bebama starijim od 4 meseca sadržaj kesice treba rastvoriti u vodi ili mleku (majčinom ili formuli za odojčad). Deca starosti 2 godine i starija kao i odrasli: pomešati sa vodom, mlekom, jogurtom ili uzeti direktno iz kesice. Preporučenu dnevnu dozu ne treba prekoračivati.

Namena proizvoda:
Multilac Baby je sinbiotik poslednje generacije koji sadrži fruktooligosaharide FOS i 9 slojeva živih bakterija uključujući Lactobacilius rhamnosus GG.
Multilac Baby je proizveden korišćenjem inovativne tehnologije mikroinkapsuliranja- Micro Mure koja štiti bakterije pomoću dva sloja: proteinskog i polisaharido-hidrokoloidnog. Dvostruki zaštitni sloj štiti bakterije od destruktivne aktivnosti želudačnog soka i digestivnih enzima. Micro mure tehnologija produžava aktivnost i povećava efikasnot bakterija koje se nalaze u ovom proizvodu. Fruktooligosaharidi FOS stimulišu rast bakterija, olakšavaju naseljavanje creva i na taj način produžavaju njihovu aktivnost.
Multilac Baby ne sadrži mleko ni kazein, te je zbog toga bezbedan za osobe alergične na ove proizvode.

Multilac Baby se kao dodatak ishrani preporučuje kod dece starosti 4 meseca i starije:
- Za održavanje normalne crevne flore kako bi se olakšalo funkcionisanje creva
- Za vreme i nakon terapije antibioticima
- U slučaju poremećaja normalnog funkcionisanja creva
- U periodu povećanja osetljivosti na infekcije

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

919,99 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!