DIGESTAL TABLETE

Šifra proizvoda: 1840 Kategorija:

Tip artikla: Tableta

Proizvođač: Galenika

Uvoznik: Republika Srbija

Pakovanje: 20 tableta.

Sastav: Digestal sadrži enzime pankreasa neophodne za varenje belančevina, masti i ugljenih hidrata, sastojaka svakodnevne ishrane.

Način upotrebe: 3 puta dnevno po 2 gastrorezistentne tablete, u toku ili neposredno posle obroka. Tablete treba gutati cele nesažvakane ili sa malo tečnosti.

Namena proizvoda:
Digestal gastrorezistentne tablete mogu da dovedu do ublažavanja i korigovanja poremećaja u varenju, koji su nastali zbog oslabljene funkcije pankreasa. Digestal gastrorezistentne tablete preporučuju se kod poremećaja rada pankreasa i stanja posle hirurških intervencija na želucu, pankreasu, tankom crevu i žučnoj kesi. Gastrorezistentne tablete su obložene acidorezistentnim omotačem, koji ostaje nerazložen u kiseloj sredini želuca, a razloži se kada proizvod dospe u tanko crevo. Oslobađanje aktivnih sastojaka i dejstvo počinje odmah po rastvaranju acidorezistentnog omotača.
Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Digestal gastrorezistentne tablete ne smeju koristiti osobe alergične na bilo koji sastojak proizvoda, osobe sa šećernom bolešću Digestal gastrorezistentne tablete mogu koristiti samo posle konsultacije sa lekarom.
Ubrzana pasaža stolice i dijareja mogući su kada se uzimaju veće doze proizvoda. Povećane vrednosti mokraćne kiseline u krvi i urinu moguće su kod uzimanja većih doza proizvoda. Kod dece sa cističnom fibrozom od 3 do 13 godina, veće doze Digestal gastrorezistentnih tableta mogu da dovedu do nastanka fibroznih struktura u debelom crevu.
Proizvod se ne preporučuje osobama sa oslabljenom funkcijom jetre i bolestima žučnih puteva.

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

480,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!