40%

FORVAX H SPREJ

Kategorija:

Pakovanje: 15ml

Način upotrebe: Sprej za uho mogu koristiti odrasli i deca iznad 3 godine starosti. Moguća je primena u trudnoći i periodu dojenja. Nakon kupanja, tuširanja, plivanja ili ronjenja preporučuje se primeniti sprej zagrejan na temperaturi tela: kod odraslih osoba raspršiti 2 do 3 potiska spreja u ušni kanal kod dece iznad 3 godine raspršiti 1 do 2 potiska spreja u ušni kanal.

Namena proizvoda: FORVAX H bezuljni sprej za uho sigurno i efikasno odstranjuje vodu iz uha.

- Suši i odstranjuje vodu iz ušnog kanala
- Prevencija je ili dodatna terapija kod upala spoljašnjeg uha zbog zadržavanja vlage u ušnom kanalu nakon plivanja, kupanja i ronjenja
- Dodatna terapija tokom korišćenja lekova za upalu spoljašnjeg uha

Zadržavanjem vode u ušnom kanalu stvara se vlažna i alkalna sredina (visoki pH) koja pospešuje upalu spoljašnjeg uha (‘plivačko uho’). Simptomi su svrab, peckanje i bolno uho.
ForVax H brzo suši spoljašnje uho, uspostavlja prirodni kiseli zaštitni pH i sprečava nastanak upale.
Depantenol štiti i neguje kožu.

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

599,99 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!