MARISOL ISOTONIC SPREJ

Šifra proizvoda: 22201 Kategorija:

Pakovanje: 50 ml.

Sastav: 1 ml spreja sadrži 9 mg morske soli. Rastvarač: prečišćena voda. Sadrži konzervans: benzalkonijum hlorid 0.1 mg/ml.

Način upotrebe: Isotonic sprej mogu koristiti i odrasli i deca nekoliko puta u toku dana.

Namena proizvoda:
Marisol isotonic sprej rastvor za nos je izotonični rastvor morske soli. Namenjen je osobama kod kojih je poremećena normalna fiziološka funkcija nosne sluzokože, kao i održavanju svakodnevne higijene nosnih šupljina. Marisol isotonic rastvor vraća sluzokoži nosa njenu prirodnu vlažnost, sposobnost samoprečišćavanja i normalne produkcije sluzi koja je štiti od isušivanja i mehaničkih nadražaja (dima, prašine,itd..). Redovnim ispiranjem nosne šupljine, nekoliko puta dnevno,smanjuje se mogućnost infekcije gornjih disajnih puteva.
Preporučuje se:
- Za svakodnevnu higijenu nosa
- Kod osoba sa neprohodnim disajnim putevma, virusnih prehlada i kijavica alergijskog porekla
- Kod suve i nadražene sluzokože čija je normalna fiziološka funkcija poremećena.
- Kod osoba koje su sklone isušivanju sluzokože disajnih puteva, tokom putovanja i boravka u prostorijama sa centralnim grejanjem i klima uređajima.
- Neposredno pre upotrebe kapi za nos, kako bi se isprala nosna šupljina i omogućio bolji kontakt leka sa nosnom sluzokožom.

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

449,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!