MARISOL JET STRONG SPREJ ZA NOS

Pakovanje: 120ml

Sastav: Hipertonična prečišćena morska voda.

Način upotrebe: Aplikovati u svaku nozdrvu više puta u toku dana, po potrebi.

Namena proizvoda: Marisol Strong Jet je hipertonični sprej za nos na bazi morske vode prirodno bogate mineralima poreklom iz zaliva Kankal u Francuskoj, čuvenoj po svom visokom kvalitetu i izuzetnoj čistoći (Klasa A). Marisol Strong Jet predstavlja potpuno prirodni nazalni dekongestiv koji omogućava mehaničko čišćenje i oslobađanje gornjih disajnih puteva, kao i smanjenje otoka mukoznih membrana.
Marisol Strong Jet je 100 % prirodan, i bez konzervansa dok je posebnim tehnološkim postupcima omogućemo da najvažnija blagotvorna svojstva prirodne morske vode budu potpuno očuvana. Ima snažan dekongestivni efekat, zahvaljujući hipertoničnim svojstvima. Vlaži i regeneriše nazalnu sluznicu i ispiranjem otklanja alergene i čestice iz spoljašnje sredine koje dovode do iritacije. Marisol Strong Jet ima ergonomski aplikator koji omogućava jednostavno i komforno korišćenje.

Marisol Strong Jet sa raspršivanjem optimalne jačine i mlazom u vidu gejzira može se koristiti svakodnevno i pogodan je za primenu kod dece od 3. godine i odraslih.


Marisol Strong Jet hipertonični rastvor za nos sa morskom vodom u spreju se preporučuje kod:

- Zapušenog nosa
- Curenja nosa
- Infekcija paranazalnih sinusa i nazofaringealne sluznice
- Sinuzitisa
- Hrkanja i promuklosti izazvanih suvom sluzokožom nosa
- Suvoće nosa
- ORL oboljenja kod dece i odraslih, kao pomoćna terapija

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

1.285,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!