PROSTATE POTENCIJAL

Kategorije: ,

Pakovanje: 30 kapsula

Sastav: Plod testeraste palme, suvi ekstrakt ploda brusnice, seme bundeve, list koprive, list persuna, herba svilovine, vitamin E, cink.

Način upotrebe: 1 kapsula dnevno

Namena proizvoda: PROSTATE POTENCIJAL blagotvorno deluje kod problema koje izaziva uvećana prostata kao što su otežano i učestalo mokrenje. Koliko je noćno mokrenje zamorno i u kojoj meri remeti san i prirodan odmor zna svako ko je prinuđen da ustane 2-3 ili više puta tokom noći.
Osim kod uvećane prostate, Prostate potencijal pomaže i kod hroničnog zapaljenja prostate i tegoba koje takvo stanje može da prouzrokuje.
Ono što je posebno značilo mnogim muškarcima koji su koristili Prostate potencijal je činjenica da su imali bolji seksualni život zahvaljujući poboljšanoj seksualnoj funkciji i boljoj potenciji.
Dovoljno uzimati jednu kapsulu dnevno tokom najmanje tri meseca. Samo u slučaju jače izraženih tegoba doza se može povećati na 2 kapsule dnevno.
Prostate Potencijal se može koristiti samostalno.
Ukoliko već uzimate lekove za prostatu koje vam je prepisao vaš urolog onda se Prostate Potencijal koristi kao dodatna terapija uz već postojeću.
Prostate Potencijal je potpuno bezbedan po zdravlje.

Mogu ga koristiti i muškarci koji uzimaju lekove za:

- srčane tegobe
- povišeni krvni pristisak
- dijabetes

1.229,99 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.