PROCTOFISS KREMA

Kategorija:

Tip artikla: Krema

Proizvođač: Naturalab

Uvoznik: Republika Srbija

Pakovanje: 30ml

Sastav: Hijaluronska kiselina, etarsko ulje nane, makrogol, mentol, hammamelis, ulje žalfije,neven, Pantenol.

Način upotrebe: Analna i perianalna upotreba: 2-3 puta dnevno naneti kremu na analnu ili perianalnu regiju (laganom masažom). Endorektalna upotreba: 1-2 puta dnevno naneti gel uz pomoć intrarektalne kanile koja je već pripremljena na tubi.

Namena proizvoda:
Zahvaljujući blagotvornom dejstvu sastojaka i posebnoj formulaciji njihovih koncentracija, PROCTOFISS® krema posebno pogoduje osobama koje pate od tegoba koje stvara upaljena, bolna i iziritirana i/ili isušena koža i sluznica analne i perianalne regije (hemoroidi, analna fisura, postoperativno).
Deluje na spoljašnje i unutrašnje hemoroide, analne fisure, postoperativno. Smanjuje bol, svrab, peckanje u analnoj regiji, razmekšava stolicu.

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

1.140,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!