GINGINOX SPREJ

Pakovanje: 20ml

Sastav: Sodium hyaluronate, xylitol, excipients.

Način upotrebe: Raspršiti 1-2 potiska na obolelo mesto 3 do 4 puta dnevno, nakon jela i oralne higijene. Preporučuje se ne konzumirati hranu ili piće barem 30 minuta nakon primene.

Namena proizvoda:
Ginginox sprej za desni ublažava bol, pomaže lečenju rana u ustima i rehidratacijom tkiva smanjuje broj upalnih procesa.

Olakšava i leči:

- Oštećene i krvave desni
- Aftozne ulkuse
- Paradontitis

Posebno je pogodan kod nadražaja i oštećenja teško dostupnih mesta kao i za veće zahvaćene površine uzrokovanih nošenjem proteza, mostova, krunica i zubnih aparatića. Pomaže kod oštećenja nastalih usled vađenja zuba, čišćenja zuba i desni kao i hirurških zahvata.
Ginginox sprej za desni je siguran za korišćenje, bez kontraindikacija i nuspojava, ne sadrži alkohol, ni šećer i bezopasan je ako se proguta.

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

1.185,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!