GINGINOX HIDROGELNI RASTVOR

Kategorija:

Pakovanje: 150ml

Sastav: Aktivni sastojak HY-PVP hidrogel kompleks sadrži molekule hijalurona (Hy) i polivinilpirolidona (PVP).

Način upotrebe: Isperite sluzokožu usne duplje sa 10mL rastvora (jedna merica) u trajanju 1 – 2 minuta pa ispljunite. Kod bolesti desni rastvor trebate primeniti 3 do 4 puta dnevno, nakon jela i oralne higijene. Preventivno rastvor možete koristiti kao dio svakodnevne higijene usne duplje 2 do 3 puta na dan. Preporučuje se ne konzumirati hranu ili piće barem 30 minuta nakon primene.

Namena proizvoda:
Ginginox hidrogelni rastvor za ispiranje usta ublažava bol, pomaže lečenju rana u ustima i rehidratacijom tkiva smanjuje broj upalnih procesa. Ginginox hidrogelni rastvor koristi se za:

Svakodnevnu oralnu higijenu
Oporavak desni – aftozni ulkusi, upale, džepići, rane, otoke
Dodatno pomaže kod neugodnog zadaha iz usta, za higijenu nakon stomatoloških zahvata, samostalno ili u kombinaciji sa Ginginox gelom ili Ginginox sprejem za desni.
Ginginox hidrogelni rastvor je siguran za korišćenje, bez kontraindikacija i nuspojava, ne sadrži alkohol, ni šećer i bezopasan je ako se proguta.
Ginginox hidrogelni rastvor ima antiseptičko delovanje i osvežavajućeg je ukusa mente.

685,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.