GINGINOX BABY GEL ZA DESNI

Kategorija:

Pakovanje: 20ml

Sastav: Ginginox Baby gel za desni je sastavom prilagođen odojčadi i deci: HY-PVP hidrogel kompleks sadrži molekule hijalurona (Hy) i polivinilpirolidona (PVP).

Način upotrebe: Nanesite 4 do 6 puta dnevno, nakon jela i pre spavanja. Čistim prstom nežno umasirajte tanki sloj gela na desni i u potpunosti prekrijte zahvaćeno područje. Može se koristiti onoliko često koliko je to potrebno.

Namena proizvoda:
Ginginox Baby gel za desni brzo ublažava bol i neugodnost uzrokovanu nicanjem zuba kao i za zacelivanje desni kod dečjih afti i nakon ispadanja mlečnih zuba.
Ginginox Baby gel za desni je siguran proizvod, bez kontraindikacija i nuspojava, ne sadrži alkohol kao ni šećer i bezopasan je ako se proguta.
Finog je ukusa maline.

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

669,99 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!