MENOPAUSE TEA

Kategorija:

Pakovanje: 90gr

Sastav: Hajdučka trava, Cvet gloga sa listom, Herba matičnjaka, Šišarica hmelja.

Način upotrebe: Supenu kašiku (3-4g) čajne mešavine preliti sa 250ml vruće vode, sud poklopiti i ostaviti da stoji 15 minuta, zatim procediti. Piti 2-3 puta dnevno.

Namena proizvoda: Glavni sastojak ove mešavine je šišarica hmelja koja sadrži jedinjenja koja se danas smatraju najpotentnijim poznatim fito estrogenima! To su Phyto Estrogen 8-prenylnaringenin kao i jedinjenje ksantohumol (XN). U sinergiji sa cvetom i listom gloga, hajdučkom travom i herbom matičnjaka ima osnovnu funkciju olakšavanja simptoma menopause kao što su umor, nesanica, laka depresija ili talasi vrućine. Dolazi do dobijanja na kilaži već u perimenopauzi i neprestano se povećava zbog poremećaja hormona što uz manjak vežbanja, nezdravu ishranu, nedovoljno sna može značajno doprineti povećanju telesne težine. MENOPAUSE TEA olakšava navedene simptome i predstavlja podršku hormonalnom balansu na potpuno prirodan način.

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

470,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!