DR PLANT PANTENOL RASTVOR

Kategorija:

Tip artikla: Rastvor

Proizvođač: Esensa

Uvoznik: Republika Srbija

Pakovanje: 125ml

Sastav: Dekspantenol

Način upotrebe: Rastvor se primenjuje razblažen ili nerazblažen sa vodom. Odnos mera zavisi od toga da li se primenjuje na kosi ili koži, razmere se nalaze u uputstvu.

Namena proizvoda:
Dr Plant Pantenol rastvor sadrži dekspantenol koji se u organizmu transformiše u pantotensku kiselinu (vitamin B5).

Aktivan oblik pantotenske kiseline u organizmu je koenzim A koji ima ključnu ulogu u očuvanju funkcije kože, sluzokože, kose i noktiju. Stimulišući deobu ćelija epiderma, potpomaže prirodne procese regeneracije kože i ubrzava njeno zarastanje. Dr Plant Pantenol rastvor štiti kožu, obezbeđuje joj optimalnu vlažnost i obnavlja prirodni pH. Deluje umirujuće i antiinflamatorno.

Ublažava crvenilo i iritaciju kože, naročito nakon njenog izlaganja suncu.

Dr Plant Pantenol rastvor je namenjen svim generacijama i svim tipovima kože. Razblažen destilovanom vodom u odnosu 1:5 koristi se za ispiranje sluznica i oštećene kože.

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

340,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!