DR PLANT PANTEN MAST

Kategorija:

Tip artikla: Mast

Proizvođač: Esensa

Uvoznik: Republika Srbija

Pakovanje: 40ml

Sastav: Dekspantenol

Način upotrebe: Naneti na kožu 2-3 puta dnevno u tankom sloju i blago utrljati.

Namena proizvoda:
Dr Plant Panten mast je formulisana na bazi dekspantenola i masnih materija, koje hrane i neguju kožu, daje joj glatkoću i sjaj i povećava elastičnost. Dr Plant Panten mast pospešuje epitelizaciju kože. Namenjena je potpunoj nezi i zaštiti svih tipova kože bez obzira na njenu starost. Štiti i neguje nežnu dečiju kožu kao i kožu sa posebnim potrebama.
Preporučuje se kod manjih opekotina izazvanih različitim fizičkim i hemijskim agensima, površinskih rana i ogrebotina, za ublažavanje tegoba nastalih usled prekomernog sunčanja, trenja ili pritiska na kožu ili oštećenja kože usled poremećaja periferne cirkulacije krvi.
Dr Plant Panten mast pomaže kod iritacije i ojeda, posebno na pregibima kože.
Koristi se kod ekcematoznih promena, u pauzama između tretmana lekovitim mastima i kao pomoć u terapiji alergijskih osipa kod odojčadi i dece.
Dr Plant Panten mast se kao kozmetički preparat, može koristiti kod starije, suve i umorne kože lica.

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

310,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!