Burra Sun Perfect Tan Marmelada

Tip artikla: Marmelada

Proizvođač: Esensa

Uvoznik: Republika Srbija

Pakovanje: 250ml

Sastav: Ekstrakt korena šargarepe, ulje lista oraha, ulje semenki maline, maslinovo ulje, vitamin E.

Način upotrebe: Naneti ravnomerno na čistu i suvu kožu tokom sunčanja. Postupak ponoviti po potrebi. Proizvod ne pruža zaštitu od UV zračenja. Pri dužem izlaganju suncu, preporučuje se nanošenje proizvoda za zaštitu od sunčevog zračenja. Upozorenja: Proizvod ne pruža zaštitu od UV zračenja. Ne preporučuje se osobama preosetljivim na bilo koji od sastojaka. Proizvod sadrži sastojke koji mogu obojiti tkanine. Samo za spoljašnju upotrebu.

Namena proizvoda:
BURЯA® SUN Perfect Tan Marmalada je specijalno formulisan proizvod za ubrzano tamnjenje i intenzivnu hidrataciju kože tokom sunčanja, bez efekta samopotamnjivanja. Formulacija sa dragocenim, prirodnim uljima i vitaminom E hrani i neguje kožu, čineći je glatkom i sjajnom dok istovremeno doprinosi postizanju preplanulog, bronzanog tena.

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

1.250,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!