Burra Sun fast tanning oil sprej SPF 10

Kategorija:

Tip artikla: Ulje

Proizvođač: Esensa

Uvoznik: Republika Srbija

Pakovanje: 200ml

Sastav: Ekstrakt korena šargarepe, ulje lista oraha, ulje semenki maline, maslinovo ulje, arganovo ulje, vitamin E.

Način upotrebe: Pre upotrebe dobro promućkati. Naneti dovoljnu količinu proizvoda na kožu pre izlaganja suncu i ponavljati nekoliko puta u toku dana, posebno nakon znojenja, plivanja ili brisanja peškirom. Izbegavati kontakt sa očima. Upozorenja: Ne izlažite se suviše dugo suncu, čak i kada koristite proizvod za zaštitu od sunčevog zračenja. Proizvod sadrži sastojke koji mogu obojiti tkanine. Ne preporučuje se osobama preosetljivim na bilo koji od sastojaka.

Namena proizvoda:
Ulje za sunčanje u spreju sa niskom SPF zaštitom za brzo postizanje dugotrajnog, prirodno preplanulog tena. Vodootporna formulacija sa ekstraktom korena šargarepe, uljem lista oraha i uljem semenki maline. Omekšava kožu, usporava njeno starenje, daje joj postojanu, bakarnu boju. Čini kožu nežnom, blistavom i baršunasto mekom. Bez efekta samopotamnjivanja.

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

750,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!