Burra Sun Face cream SPF 50+

Kategorija:

Tip artikla: Krema

Proizvođač: Esensa

Uvoznik: Republika Srbija

Pakovanje: 100ml

Sastav: Titan-dioksid (inkapsulirani) – mineralni UVA/UVB filter, Oktokrilen – organski UVB filter koji delimično štiti i od jednog dela UVA spektra, Oktinoksat – organski UVB filter, Avobenzon – organski UVA filter, Ekstrakt matičnih ćelija planinske brusnice koji pruža efikasnu IR-A zaštitu, Inovativni polimer koji obezbeđuje vodootpornost, vitamin E, Ši buter, Ektoin.

Način upotrebe: Utrljati lagano, pola sata pre izlaganja suncu.

Namena proizvoda:
BURЯA® SUN Face Cream SPF 50+ je preparat lagane i nemasne strukture koji pruža pouzdanu zaštitu kože lica od UVA i UVB zračenja, zahvaljujući sadržanim mineralnim i organskim UV filterima, ali i efikasnu odbranu od štetnih IR-A zraka koju obezbeđuje prisustvo ekstrakta matičnih ćelija planinske brusnice u proizvodu.

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

1.130,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!