NICE COLLAGEN PURE

Tip artikla: Granule

Proizvođač: Mint Pharm

Uvoznik: Republika Srbija

Pakovanje: 300gr

Sastav: Hidrolizat ribljeg kolagena tipa I (Naticol® HPMG) 10,0 g. 1 doza (2 merne kašike)

Način upotrebe: Jednom dnevno rastvoriti 10 g granula (dve merne kašike) u 200 ml hladne vode, dobro promešati i popiti. Osim u vodi, granule se mogu rastvoriti i u nekom drugom napitku ili obroku (jogurt, mleko, sok, smuti, kaša…) Uvek koristiti sveže pripremljen napitak/obrok Preporučena upotreba u trajanju od 3 meseca.

Namena proizvoda:
Nice Collagen Pure, granule za pripremu napitka je dijetetski suplement sa čistim (100%) hidrolizovanim ribljim kolagenom premium kvaliteta (Naticol® HPMG). Kolagen je strukturni i najzastupljeniji protein u ljudskom organizmu. Osnovni je sastojak vezivnog i kožnog tkiva, kao i tkiva kostiju i zuba. Sastavni je deo zidova krvnih sudova, rožnjače, korena dlake. Neophodan je u formiranju hrskavice, tetiva, ligamenata, kostiju, zuba i omogućava zategnutost kože i krvnih sudova.
Starenjem i intezivnom fizičkom aktivnošću organizam gubi kolagen. Ovo ima za posledicu smanjenje debljine, gustine, otpornosti i gipkosti tkiva koja sadrže kolagen, što posledično dovodi do artroze, osteoporoze, povreda mišića, kostiju, zglobova, starenja kože, stvaranju bora, lomljenju kose i noktiju. Različita hrana sadrži i različite tipove kolagena. Tip I je najzastupljeniji u našem organizmu. Kolagen koji se nalazi u ribama je većinom tip I i jedan je od najvažnijih, jer utiče na zglobove, kožu, vitalne organe, krvne sudove, varenje i na kosti.

Naticol®- hidrolizovani riblji kolagen tipa I ima malu molekulsku masu, bolju apsorpciju u odnosu na ostale kolagene životinjskog porekla, apsorbuje se 1,5 puta efikasnije. Smatra se najboljim izvorom kolagena u medicinske svrhe i najsigurnijim i najčistijim biološki dostupnim kolagenom .

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

3.800,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!