18%

FORTINN PRAŠAK

Pakovanje: 30 kesica

Sastav: 5g specifičnih bioaktivnih kolagenih peptida goveđeg porekla i 0,12 g acerole (prirodan izvor vitamina C) – od toga 30 mg vitamin C. Vitamin C poboljšava iskoristljivost kolagenih peptida u organizmu, zahvaljujući kome dobijamo kolagen čvrste strukture.

Način upotrebe: Jedna kesica dnevno razmućena u čaši vode ili soka.

Namena proizvoda: FORTINN® značajno stimuliše regeneraciju zglobne hrskavice, sadrži specifične bioaktivne kolagene peptide koji se dobijaju posebnim enzimskim procesom iz hidrolizovanog kolagena tip II goveđeg porekla i jedini su koji naučno dokazano pospešuju sintezu nove hrskavice. Bioaktivni kolageni peptidi, jedini koji mogu da stimulišu hondrocite su oni koji imaju striktno određenu dužinu i molekulsku težinu oko 3,3 KDa što im omogućava apsorpciju u digestivnom traktu i dalju distribuciju kroz krvotok.

- dokazano regeneriše zglobnu hrskavicu
- omogućava povećanje pokretljivosti zglobova
- smanjuje bol i potrebu za analgeticima
- smanjuje bolove u zglobovima uzrokovane gojaznošću
- održava zglobnu hrskavicu zdravom kod sportista i rekreativaca

Studije pokazuju da suplementaciju treba održavati najkraće 3 meseca u kontinuitetu za primetno poboljšanje stanja, kontinuiranom upotrebom se postižu najbolji terapijski rezultati. Dužina terapije je individualna i zavisi od stepena degenerativnih promena na zglobnoj hrskavici.

3.750,00 RSD 3.075,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.