ALPSKA KREMA

Tip artikla: Krema

Proizvođač: Imwalle Fabrikation & Handel Gmbh

Uvoznik: Medisana Trade

Pakovanje: Tuba/200ml

Sastav: Osnovni sastav je prirodnog porekla od preko 20 biljnih vrsta (menta, ruzmarin, iglice sibirskog bora, eukaliptus, lavanda i dr.)

Način upotrebe: Alpsku krema je isključivo za spoljašnju upotrebu i koristi se utrljavanjem u kožu, najbolji rezultati su nakon tuširanja toplom vodom zbog proširenih pora. Da bi se povećao wellness efekat, masaža se može ponoviti i više puta dnevno. Upotrebom Alpske kreme koža ne ostaje masna a krema se odmah probija u kožu i potkožno tkivo, tako da je njen efekat gotovo trenutan. Takođe se koristi za poboljšanje slabe cirkulacije jer Alpska krema u početku delovanja hladi, a kasnije greje.

Namena proizvoda: Alpska krema je 100% nemački proizvod, napravljena po tradicionalnoj recepturi od pažljivo odabranog lekovitog bilja iz alpskih predela namenjena ublažavanju i otklanjanju bolova.


Efikasna je u primenama kao što su:

- bolovi u leđima i ukočenost
- reumatska obolenja i bolovi u mišićima i zglobovima
- oporavak nakon preloma, uganuća i istegnuća
- bolovi i ukočenost vrata
- bolovi u rukama
- povrede kolena, ramena, kukova
- loša cirkulacija
- ublažavanje otoka ili ujed insekta

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

1.399,99 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!