REVITA Fe FOREST BERRIES 250gr

Pakovanje: 250gr

Sastav: Matični mleč, vitamin C, Gvožđe.

Način upotrebe: 2 kafene kašičice (12 g) razmutiti u 2 dl vode ili mlakog čaja.

Namena proizvoda: Revita Fe Forest Berries je obavezan dodatak ishrani ukoliko želite da na najbrži i potpuno prirodan način nadoknadite gubitak gvožđa.
To je dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča i dvovalentnog helatnog gvožđa. Dvovalentno gvožđe u Reviti Fe Forest berries se neverovatno dobro resorbuje u organizmu, a matični mleč povećava procenat njegovog usvajanja, pa je za prave efekte dovoljna mnogo manja doza nego što je slučaj sa klasičnim preparatima gvožđa.
Revita Fe Forest Berries sa ukusom šumskog voća je vrlo prijatan napitak, bez neprijatnih senzacija tipa mučnine, gađenja ili metalnog ukusa u ustima.
Namenjen je svim osobama koje imaju problema sa nedostatkom gvožđa u krvi, a posebno se preporučuje deci u intenzivnom razvoju, trudnicama, dojiljama, osobama sa sideropeničnom anemijom, ljudima koji se oporavljaju od operativnog zahvata, povređivanja i gubitka krvi.

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

1.215,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!