BIOGAIA KAPI

Šifra proizvoda: 12892 Kategorije: ,

Pakovanje: 5 ml.

Sastav: BioGaia kapi sadrže žive aktivne bakterije Lactobacillus reuteri (L.reuteri) Protectis odležale u ulju, suncokretovo ulje, ulje triglicerida srednjeg lanca, silicijum dioksid. Mlečni protein može da se pojavi u tragovima.

Način upotrebe: Pet kapi dnevno.

Namena proizvoda: Probiotske kapi za decu. Protiv grčeva kod beba, dijareje, tokom uzimanja antibiotika, za jačanje imuniteta.

Studije pokazuju da Lactobacillus reuteri Protectis štiti digestivni trakt od „loših“ bakterija. Ona se vezuje za crevnu sluzokožu i epitelne ćelije i stvara kolonije u crevima i proizvodi i luči reuterin, antimikrobnu supstancu koja sprečava rast štetnih mikroorganizama u digestivnom traktu, a pri tome ne ugrožava ostale bakterije u ljudskom organizmu.

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

1.390,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!