ALPIKOL IMUNO SIRUP

Kategorija:

Pakovanje: 120ml

Sastav: Južnoafrička muškatla, plod crne zove i beta glukan iz kvasca

Način upotrebe: Deca 3-6 godina: 1 kafena kašika (5ml) jednom dnevno ili po preporuci pedijatra. Deca 6-12 godina: 1 kafena kašika (5ml) jednom dnevno. Decastarija od 12 godina i odrasli: 2 kafene kašike (10ml) jednom dnevno.

Namena proizvoda: Alpikol imuno sirup je kombinacija biljnih sastojaka koji udruženim dejstvom jačaju otpornost organizma na viruse. Obezbeđuje zaštitu i pomoć imunom sistemu u borbi protiv prodiranja virusa u organizam. Biološki vredni sastojci iz biljaka koje sadrži sprečavaju lepljenje virusa za sluzokože disajnih organa, dok imunoglukani aktiviraju prvu liniju odbrane imunog sistema. Koriste ga deca i odrasli kao podrška normalnom funkcionisanju imunog sistema tokom zimskih meseci, ali i tokom cele godine.
U slučaju da se primenjuje kao dodatak u toku virusne infekcije ova kombinacija pomaže izbacivanju nagomilanog sekreta iz pluća i nosa, deluje protivupalno i ubrzava proces ozdravljenja.

799,99 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.