KHAN ANTIREUMATSKI KREM GEL

Pakovanje: 200ml

Sastav: 10% Kamfor, 5% Mentola, Etarska ulja eukaliptusa, Etarska ulja karanfilića.

Način upotrebe: Krem gel naneti u tankom sloju na željeno mesto, na suvu i čistu kožu, i potom blago utrljati. Postupak se može ponoviti 2 – 3 puta u toku dana, po potrebi.

Namena proizvoda:
Khan tigrov krem gel sadrži etarska ulja eukaliptusa i karanfilića, kao i mentol, kamfor, aktivne sastojke koji se tradicionalno koriste kao pomoć kod hroničnih degenerativnih oboljenja zglobova i mišića. Preporučuje se kod reumatskih tegoba, lumbaga, neuralgija i ukočenosti, kao i kod uganuća, iščašenja i istegnuća nastalih prilikom sportskih ili rekreativnih aktivnosti.
Zahvaljujući krem gel podlozi, Khan tigrov krem gel se može nanositi i lako razmazivati na sve delove tela, uključujući kosmate i eksponirane delove, ne ostavljajući masne tragove.

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

850,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!