33%

COLLACARE TEČNI HIDROLIZOVANI KOLAGEN

Pakovanje: 500ml

Sastav: Kolagen, vitamin C, Natrijum hijaluronat, vitamin B2, B3, B5, B6, Cink, Bakar, vitamin A, vitamin D3.

Način upotrebe: Odrasli: Jednom dnevno po jedna doza od 30 ml. Uzima se nerastvoreno ili se po potrebi može rastvoriti u pola čaše vode. Pre upotrebe dobro promućkati.

Namena proizvoda:
NAPOMENA: Rok ovog preparata je 04.2023.
Collacare predstavlja dodatak ishrani sa ukusom voća koji sadrži hidrolizovani kolagen, hijaluronsku kiselinu i kombinaciju vitamina i minerala.
Kolagen je sastavni deo mnogih tkiva u ljudskom organizmu, uključujući kosti, hrskavicu, kožu, tetive, krvne sudove, desni i zube, i neophodan je za održavanje njihove normalne strukture i funkcije
Kolagen čini kožu lepšom i zategnutijom, povećava hidrataciju, elastičnost i opšti izgled kože, smanjuje bore i vidljive znake starenja kože, doprinosi zdravlju vezivnog tkiva, jača tetive i ligamente čime ubrzava oporavak nakon povreda i sprečava moguće povrede, naročito kod sportista i rekreativaca, ubrzava oporavak nakon trauma i povreda koštano-mišićnog sistema, poboljšava pokretljivost i smanjuje bol u zglobovima kod pacijenata sa osteoartritisom, doprinosi čvrstini kostiju i funkciji mišića.
Hijaluronska kiselina, isto tako, je značajan sastavni deo vezivnih tkiva, epitelnih tkiva i kože i održava njihovu elastičnost. Prisutna je u sinovijalnoj tečnosti koja služi za podmazivanje zglobova.

3.299,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.