15%

R-LIPOINN KAPSULE

Kategorije: ,

Pakovanje: 30 kapsula

Sastav: Alfa-lipoinska kiselina.

Način upotrebe: 1 do 2 kapsule dnevno, najbolje je uzimati preparat pola sata pre obroka. Izbegavati mleko i mlečne proizvode kao i preparate koji sadrže Fe, Ca i Mg 2 sata pre i nakon upotrebe kapsula R-LIPOINN.

Namena proizvoda: R alfa lipoinska kiselina je jedini oblik alfa lipoinske kiseline za koji je naučno dokazano da značajno povećava insulinsku senzitivnost, pojačava i poboljšava transport glukoze, pojačava metaboljičku aktivnost i smanjuje deponovanje telesne masnoće koje je vezano za starenje.
R-LIPOINN® je preparat koji sadrži Natrijum R lipoat koji se u organizmu metaboliše u R alfa lipoinsku kiselinu – bez sintetičkog S oblika koji se nalazi u svim preparatima alfa lipoinske kiseline.

Doprinosi:
- očuvanju normalne funkcije nerava
- regulaciji nivoa glukoze i insulina u krvi
- dvostruko antioksidativnoj zaštiti
- učestvuje u recikliranju endogenog vitamina C, vitamina E i glutationa

Značajno povećava antioksidativnu aktivnost ćelija i mitohondrija i tako prevenira oštećenje i propadanje mitohondrija. Ovo efikasno smanjuje povećanje oksidativnog stresa povezanog sa starenjem.
Održava zdrav nivo drugih antioksidanasa u koje spadaju Koenzim Q10, vitamin C, Vitamin E i glutation.

Utiče na poboljšanje memorije, smanjuje oštećenja mozga i štiti mozak od neurodegenerativnih promena vezanih za starenje. R alfa lipoinska kiselina se sintetiše u organizmimu i bezbedno se i sigurno metaboliše.

1.096,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.