BILJNI KOMPLET BR.3 ZA STOMAK

Pakovanje: 2x50ml

Sastav: Vodeno-etanolni ekstrakti ploda badelja, lista artičoke, herbe petrovca, herbe čestoslavice, herbe kičice i lista žalfije.

Način upotrebe: Komplet sadrži 2 vrste biljnih kapi koje se uzimaju 2-3 puta dnevno sa vodom ili čajem, sa pauzama 10-15 minuta između svakog uzimanja kapi iz bočica kompleta, pri čemu redosled nije presudan. Osobama koje prvi put uzimaju proizvod, preporučuje se da tokom prve nedelje uzimaju po 5 kapi kako je opisano, druge nedelje po 10, treće po 15 i nadalje do maksimalnih 30 kapi.

Namena proizvoda: Biljni komplet br. 3 za stomak sastavljen je od dve vrste biljnih kapi Bio-Teo biljne kapi br. 63 i Bio-Teo biljne kapi br. 64. Ovaj komplet se koristi kao sredstvo za olakšavanje varenja, u terapiji stomačnih i crevnih tegoba koje se javljaju kod funkcionalne dispepsije i sindroma iritabilnog creva. Ove bolesti se uglavnom manifestuju kao poremećaj rada creva, gorušica, osećaj prezasićenosti, stomačnih grčeva i mučnine.

-Štiti i regeneriše ćelije jetre
- Protiv masne jetre, visokog lošeg holesterola (LDL) i triglicerida
- Čisti hepatobilijarni sistem i podstiče proizvodnju i lučenje žuči
- Stimuliše lučenje želudačnog soka, varenje i olakšava eliminaciju suvišnih gasova, ispoljava spazmolitički i karminativni efekat
- Olakšava crevnu pasažu, protiv zatvora i dijareje, za urednu stolicu
- Zaustavlja helikobakter pilori
- Otklanja mučninu i nadutost
- Eliminiše toksične materije iz organizma
- Ublažava tegobe nervoznog stomaka

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

2.340,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!