GLINA U PRAHU – DETOX

Pakovanje: 150gr

Sastav: Glina (clay).

Način upotrebe: Uveče u čašu sipati 2 dl vode, a potom u nju staviti jednu punu kafenu kašičicu (drvenu ili plastičnu, nipošto metalnu) gline, i poklopiti. Ne treba mešati, jer će glina sama postepeno pasti na dno čaše. Prvih 5-7 dana, ujutro piti na prazan stomak (pola sata pre jela) samo vodu, tj. bistri deo. Već posle nekoliko dana, možete ispijati i deo taloga, u cilju postepenog privikavanja organizma.

Namena proizvoda:
Glina je od pamtiveka proveren prirodni proizvod, a na mnogim mestima je pomenuta i u Bibliji, i kao preventiva i kao sredstvo oporavka. Kada se bentonitna glina pomeša sa vodom, tada nabubri i stvara se naelektrisanje koje omogućava progresivnu eliminaciju toksina i patogena.

Bentonitna glina sadrži delove algi dijatomeja, što joj daje organski karakter.

Aktivirana (hidratisana) glina pripada nanočesticama, što je svrstava u najefikasnija sredstva za prirodno čišćenje organizma. Osnovni aktivni sastojak gline je hidratisani aluminijum-silikat, poznat po antivirusnom dejstvu.

Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

700,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!