BIO DETOX ČAJ

Pakovanje: 90gr

Sastav: Maslačak, Petrovac, Hajdučka trava, Sikavica, Herba rastavića, Ivanjsko cveće i Koren čička.

Način upotrebe: 3-5 grama čaja iz kesice preliti sa 250ml vode zagrejane na 90-95 stepeni, sačekati da odstoji 4-5 minuta, procediti i konzumirati. Ograničenja u upotrebi: Detox čaj se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina.

Namena proizvoda: Sadrži mešavinu najboljih biljaka sa Balkana poput korena i nadzemnog dela Maslačka, Petrovac, Hajdučka trava, Sikavica, Herba rastavića, Ivanjsko cveće i Koren čička. Jedinjenja koja su sastavni deo navedenih biljaka utiču na detoksikaciju vitalnih delova organizma kao što su žuč, jetra, slezina, bubrezi, probavni sistem (dispepsija) i na taj način pomažu fiziološkim procesima organizma. Regulišu metabolizam, snižavaju šećer i holesterol. Pomažu kod prekomernog menstrualnog krvarenja. U sinergiji doprinose sveukupnom poboljšanju vitalnosti organizma na potpuno prirodan način.

Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav čaja za čišćenje organizma usled svog antiseptičnog i imunostimulišućeg efekta povoljno deluju na disajne organe, na digestivni i urinarni sistem. Pomaže kod upalnih procesa jajnika i materice i kod problema sa cistama na jajniku.

Kod fizički aktivnih osoba i vežbača prolongira energiju organizma pa se preporučuje kao napitak pre ili za vreme treninga.


Cena je sa uračunatim PDV-om i važi samo za online poručivanje!

569,99 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Isporuka: Isporuka proizvoda vrši se na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa kurirskom službom PostExpress, sa kojom apoteka Jugofarm ima zaključeni Ugovor o saradnji.
Za porudžbine manje od 5.000 RSD, usluga isporuke robe se naplaćuje prema važećem cenovniku i zavisi od težine robe.
CENA ISPORUKE ZA PORUDŽBINE ČIJA JE VREDNOST VEĆA OD 5.000 RSD JE BESPLATNA!