ULJE DIVLJEG ORIGANA

Pakovanje: 10ml

Sastav: Divlji origano, Karvakrol preko 80%.

Način upotrebe: Oralna upotreba za odrasle i decu stariju od 16 godina: Ulje divljeg origana je vrlo koncentrovano i koristi se oralno tako što se nakapa 1-3 kapi ulja origana u kafenu kašičicu maslinovog ulja ili meda. Obavezno imajte spremnu čašu vode, soka (prirodnog, ceđenog) ili jogurta da time odmah sperete (najbolje dok još držite ulje u ustima) jer je ukus izuzetno intenzivan. Za decu stariju od 3 godine: Tretman je poželjno da traje 10 do 14 dana. Ulje se koristi 2-3 puta dnevno po 1 kap. Najbolje je piti ga posle obroka, razređeno u kafenoj kašičici jestivog ulja ili eda. Sadržaj dobro promešati i brzo progutati uz dodatak vode, soka ili jogurta. Inhalacija: U pola litre ključale vode dodati 1 kap ulja i pažljivo udisati zatvorenih očiju. Nije preporučljivo za decu mlađu od 12 godina i osetljive osobe (astma, alergije). Preko kože: Razrediti 30-50 kapi origano ulja u 100 ml jestivog ulja i namazati promene na koži 2 puta na dan.

Namena proizvoda: Prema brojnim istraživanjima, glavni antibakterijski i aktivni sastojak ulja origana je karvakrol. Što je veći udeo karvakrola u origano ulju, ulje je kvalitetnije i efikasnije. Udeo karvakrola u ovom ulju je čak preko 80%.
Primenjuje se:
- Za jačanje imuniteta
-Prevencija gripa i prehlade, štiti od virusa, gljivica i bakterija
- Prirodni antibiotik, sprečava infekcije
- Efikasno ubija preko 20 vrsta mikroorganizama
- Moćno oružje protiv: kandide, ešerihije koli, streptokoka…
- Jače od belog luka i Echinacee
- Pomaže kod psorijaze, ekcema i dermatitisa
-Usporava proces starenja
- Pomaže kod prekomernog znojenja i lošeg zadaha iz usta
- Pomaže kod upale mišića, tetive, zglobova
- Eliminiše mikroorganizme iz respiratornog, gastrointestinalnog, urinarnog, genitalnog sistema i sa kože
- Čuva vid

1.480,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.