REVITA Fe FOREST BERRIES 454gr

Pakovanje: 454gr

Sastav: Matični mleč, vitamin C, Gvožđe.

Način upotrebe: 2 kafene kašičice (12 g) razmutiti u 2 dl vode ili mlakog čaja.

Namena proizvoda: Revita Fe Forest Berries je obavezan dodatak ishrani ukoliko želite da na najbrži i potpuno prirodan način nadoknadite gubitak gvožđa.
To je dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča i dvovalentnog helatnog gvožđa. Dvovalentno gvožđe u Reviti Fe Forest berries se neverovatno dobro resorbuje u organizmu, a matični mleč povećava procenat njegovog usvajanja, pa je za prave efekte dovoljna mnogo manja doza nego što je slučaj sa klasičnim preparatima gvožđa.
Revita Fe Forest Berries sa ukusom šumskog voća je vrlo prijatan napitak, bez neprijatnih senzacija tipa mučnine, gađenja ili metalnog ukusa u ustima.
Namenjen je svim osobama koje imaju problema sa nedostatkom gvožđa u krvi, a posebno se preporučuje deci u intenzivnom razvoju, trudnicama, dojiljama, osobama sa sideropeničnom anemijom, ljudima koji se oporavljaju od operativnog zahvata, povređivanja i gubitka krvi.

1.633,50 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.