18%

A-LIXIR®400 PROTECT

Pakovanje: 7x30ml

Sastav: Polifenoli u dozi od 400mg/30ml.

Način upotrebe: Sportisti kao i osobe koje se rekreativno bave sportom: po jednu bočicu dnevno 1-2 meseca u kontinuitetu, tokom priprema, kako u pripremnom trenažnom periodu, tako i tokom aktivnog bavljenja sportom u periodu takmičarske sezone. Uzimanje se može ponoviti 2 do 3 puta godišnje, uz pauze od po 2 meseca. Zdrave osobe, kao podršku u očuvanju imunoloških snaga organizma, borbi protiv oksidativnog stresa i očuvanju zdravlja kardiovaskularnog sistema, kao pomoć u očuvanju metaboličkih funkcija jetre i kao pomoć kod stanja anemija i kod dijabetesa: po jednu bočicu dnevno tokom 7 dana u mesecu. Uzimanje se može ponavljati svakog meseca, u periodima od po 7 dana.

Namena proizvoda: A-LIXIR®400 PROTECT dodatak ishrani sa visokom dozom polifenola, od 400 mg poreklom iz tečnog ekstrakta ploda sibirske aronije, je snažan antioksidans koji pomaže u:

- zaštiti organizma od oštećenja slobodnim radikalima u oksidativnom stresu
- prevenciji KVB kroz antioksidativno delovanje u primarnoj i sekundarnoj prevenciji kardiovaskularnih bolesti i stanja poput dislipidemija i hipertenzije
- jačanju imunog sistema kod zdravih i imunokompromitovanih osoba
- usporava proces ćelijskog starenja, održava vitalnost i energiju (za unutrašnju i spoljašnju lepotu)
- osigurava ubrzan opravak sportista i rekreativaca u fazi intenzivnih treninga i takmičenja

2.715,84 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.