NATUROPLEX BRUSNICA KAPSULE

Šifra proizvoda: 21583 Kategorija:

Pakovanje: 20 kapsula.

Sastav: 90.0 mg suvog ekstrakta korena Rosae levigatae, 44.5 mg suvog ekstrakta korena Melastomae normalis, 44.5 mg suvog ekstrakta rizoma Smilacis chinae, 27.5 mg suvog ekstrata Lygodii japonici, 27.5 mg suvog ekstrakta Centellae asiaticae,kukuruzni skrob, talk, mikrokristalna celuloza, silicijum-dioksid, magnezijum-stearat, sredstvo za oblaganje tableta do 0.29g.

Način upotrebe: Odrasli i deca starija od 3 godine, 1 do 2 kapsule dnevno. Preparat se ne preporučuje deci mladjoj od 3 godine, trudnicama i dojiljama.

Namena proizvoda: Naturoplex Brusnica sadrži čitav plod Severno Američke brusnice (sok, opnu, mesnati deo i seme).
Dokazi iz studija sprovedenih 2011. i 2012. godine potvrđuju da aktivni sastojci iz Naturoplex brusnice provereno deluju i sprečavaju vezivanje bakterija u urinarnom traktu čak i 24h nakon primene, dok ekstrakti brusnice prestaju da deluju nakon 10h.
Rezultati ovih studija pokazali su i da je Naturoplex brusnica mnogo efikasnija u sprečavanju urinarnih infekcija, u poređenju sa drugim proizvodima koji sadrže delove brusnice, pa čak i onim dodatno obogaćenim proantocianidinima.

888,48 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.