GENGIGEL gel 20ml

Šifra proizvoda: 10605 Kategorija:

Pakovanje: 20 ml.

Sastav: Hijaluronska kiselina 0,2%.

Način upotrebe: Naneti na oštećena mesta 3-5 puta dnevno. Preporučuje se kontinuirana primena 3-4 nedelje,dok se svi simptomi ne povuku. Ne savetuje se uzimanje hrane i pića 30 minuta nakon primene gela.

Namena proizvoda: Gengigel je medicinsko sredstvo na bazi hijaluronske kiseline proizvedene biotehnološkim postupkom koji osigurava visok nivo čistoće hijaluronske kiseline. Formulacija hijaluronske kiseline koja se nalazi u Gengigelu potpuno odgovara onoj koja se prirodno nalazi u zdravim desnima. Svi oblici Gengigela zbog sadržane hijaluronske kiseline ubrzavaju regeneraciju desni i smanjuju edem.
Gengigel u obliku gela je posebno pogodan u kod akutnih stanja parodontalne bolesti (gingivitis, parodontitis). Sadrži hijaluronsku kiselinu primerenu da obezbedi trenutnu pomoć kod ublažavanja simptoma parodontalne bolesti.
Preporučuje se za: upaljene desni, desni koje krvare i otečene desni, džepove u desnima, oštećenja desni usled vađenja, čišćenja zuba ili hirurških zahvata, nadražene desni zbog fiksnih (krune, mostovi) ili mobilnih zubnih proteza.

1.092,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.