40%

GLIZIGEN GEL INTIMO

Pakovanje: 250ml

Sastav: Glicirizinska kiselina

Način upotrebe: Naneti manju količinu gela na intimnu regiju, prvo blago utrljati, a kasnije dobro isprati vodom. Može se koristiti više puta nedeljno, ako je potrebno. U praksi je dokazano da se Glizigen gel dobro podnosi, da ne izaziva iritacije ili druga neželjena dejstva. Pojava alergijske reakcije može biti posledica preosetljivosti na neki od sastojaka proizvoda.

Namena proizvoda: GLIZIGEN gel je prirodan proizvod specijalno formulisan za negu i održavanje higijene intimne regije. Aktivirani oblik glicirizinske kiseline u GLIZIGEN gelu deluje na održavanje higijene, a mlečna kiselina doprinosi održavanju fiziološke pH vrednosti intimne regije. Proizvod je prirodan, ne sadrži sapune, veštačke boje i mirise. Miris i boja proizvoda potiču od vodenog ekstrakta glicirizinske kiseline.
Održavanje fiziološke pH vrednosti intimne regije i normalizacija vaginalne mikroflore (do poboljšanja dolazi već nakon prvog dana primene). Pomaže kod uklanjanja nelagodnosti, iritacije i crvenila uzrokovanih depilacijom, korišćenjem uložaka ili nošenjem sintetičkog donjeg rublja.
GLIZIGEN gel se lako ispira i ne ostavlja masan film, doprinosi osećaju svežine tokom celog dana i ne dovodi do nastanka suvoće i iritacije.
Preporučuje se:

- Za dnevnu intimnu higijenu i negu koristiti GLIZIGEN gel 2 puta dnevno
- Za vreme menstruacije koristiti gel 4 puta dnevno
- Pre i posle seksualnog odnosa - GLIZIGEN gel treba da koriste oba partnera
- Tokom trudnoće - doprinosi održavanju vaginalne mikroflore
- Prilikom upotrebe lekova protiv bolova ili kontraceptivnih pilula - radi održavanja vaginalne mikroflore
- Prilikom upotrebe tampona, uložaka, nakon depilacije bikini zone -sprečava nastanak iritacije
- Posle sportskih aktivnosti - sprečava nastanak iritacije intimne regije usled znojenja
- Kod odlaska na bazen ili plažu - sprečava poremećaj fiziološke pH vrednosti intimne regije
- Za jačanje otpornosti intimne regije

719,99 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.