30%

LITOZIN FORTE KAPSULE

Pakovanje: 90 kapsula

Sastav: Vitamin C, prašak plodova divlje ruže bez semenki.

Način upotrebe: 3 kapsule dnevno.

Namena proizvoda:
Litozin Forte je dodatak ishrani koji se pravi posebnim postupkom iz plodova šipka bez semenki. Šipkov prah pomaže u održavanju zdravih i fleksibilnih zglobova. Bogat je vitaminom C, koji igra ulogu u proizvodnji kolagena za normalno funkcionisanje hrskavice i kostiju.

Prirodni proizvod koji je bogat važnim Rosenoids kompleksom za optimalnu efikasnost. Rozenoidi su optimalna kombinacija aktivnih sastojaka kao što su galaktolipidi, triterpenoid kiseline. Zajedno sa vitaminom C funkcionišu zajedno različitim mehanizmima koji su korisni za zglobove. Na tržištu jedino Litozin Forte sadrži Rosenoids kompleks što ga čini proizvodom jedinstvenog kvaliteta.

Prašak od šipka je pokazao izraženu inhibiciju hemotaksije neutrofila in vitro - uporedivo sa efektom NSAIL, kao što je ibuprofen. Hemotaksija je migracija polimorfonuklearnih leukocita ljudske periferne krvi iz krvotoka u zglob.

1.603,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.