SERRAPEPTASE KAPSULE DR. VITON

Kategorija:

Pakovanje: 30 kapsula

Sastav: Serratiopeptidaza 80.000 IU

Način upotrebe: 1 kapsula dnevno 2 sata nakon obroka.

Namena proizvoda: Serapeptaza je enzim koji je koristan kao svakodnevna prevencija i tretman za mnoge zdravstvene probleme.
Dr. Viton – Serrapeptase je proizvod koji sadrži ovaj vrhunski proteolitički enzim sa snažnim antiinflamatornim svojstvima koji pomaže u smanjenju upale i bola zbog svoje sposobnosti da blokira oslobađanje amina odgovornih za bol upaljenog tkiva.
Dr. Viton Serrapeptase se uglavnom koristi zbog svojih antiinflamatornih svojstava kao pomoć kod mnogih različitih tipova upala, bola i infekcija, od upale grla do bolova uzrokovanih efektima ateroskleroze. Aterosklerozu uzrokuju promene na unutrašnjem zidu arterija od nakupljenih masnoća, produkata krvi i kalcijuma zbog kojih arterije postaju tvrde i krute – neelastične. Simptomi koji je prate su smanjena cirkulacija, bol u grudima, srčani udar, pa čak i naglo zaustavljanje rada srca.

Zdravstvene koristi Dr. Viton Serrapeptase:

- Smanjuje zapaljenjske procese
- Prevencija i pomoć kod ateroskleroze
- Pomaže kod hroničnog crvenila
- Pomaže kod povreda koje su uzrokovale traumu tkiva
- Pomaže kod bolova, zadržavanja vode i oticanja
- Pomaže protiv pojave cista na grudima
- Pomaže kod infekcija u ušima, nosu i grlu
- Pomaže kod sindroma karpalnog tunela
-Pomaže očuvanje zdravlja srca
- Pomaže kod sinusitisa
- Prevencija i pomoć kod moždanog udara

800,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.