ECOMER FORTE 500mg-60KAPSULA

Kategorije: ,

Pakovanje: 60 kapsula

Sastav: 1 kapsula=500mg ulja iz ajkuline jetre.

Način upotrebe: Preventivno - 1 kapsula dnevno. U toku bolesti, kao dodatak terapiji - 2 kapsule dnevno. Tokom radioterapije i hemioterapije - 3 kapsula dnevno.

Namena proizvoda:
Ecomer Forte je idealan za jačanje imuniteta jer je imunomodulator i kao takav jedinstven je po svojoj sposobnosti da balansira imunosistem dovodeći ga u ravnotežu. Ovaj preparat stimuliše imunitet na taj način što reguliše broj belih krvnih zrnaca (leukocita) do normalnog nivoa i podstiče stvaranje antitela. Jak imuni sistem pomaže telu da se bori sa svim štetnim faktorima, unutrašnjim i spoljašnjim. Alkilgliceroli koji su u sastavu Ecomer-a, identičnog su sastava kao i alkilgliceroli u našem organizmu. Alkilgliceroli iz koštane srži, jetre i slezine mobilišu svu imuno vojsku za odbranu organizma. Pomažu stvaranje leukocita i limfocita, kao što su B-limfociti, NK-ćelije ubice i T- ćelije.

2.720,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.