INFACOL KAPI PROTIV GRČEVA

Pakovanje: 50ml

Sastav: Simetikon

Namena proizvoda:
Infacol kapi za olakšavanje grčeva kod beba, koje godinama unazad koriste roditelji širom Srbije. One omogućavaju da bebin stomačić bolje radi, a grčevi nestanu već od prvog dana korišćenja.
Grčevi kod beba najčešće se javljaju nakon sedam dana od rođenja, a umeju da traju do šestog meseca. Tačan razlog nastanka kolika kod beba nije naučno utvrđen, ali mnogi lekari smatraju da je to bol nastao nagomilavanjem vazduha u bebinim crevima. Taj vazduh posle nekog vremena kod bebe pravi teskobu, grčenje i bol koje prati neutešan plač. Bez obzira na to da li se beba nagutala vazduha ili ima grčeve koje su posledica varenja, Infacol kapi će joj pomoći i to od prvog dana korišćenja.
Infacol je posebno formulisan za ublažavanje grčeva (kolika) kod beba, kao i grčevitog bola koji nastaje zbog zarobljenog vazduha u cevima. Ove kapi mogu se koristiti od rođenja pa nadalje jer su: bez šećera, bez alkohola i bez veštačkih boja.

888,00 RSD

+
-

Napomena: Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo. O kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.